Lee Dong Wook ve Yoo In Na 'nın Yeni Dizisi 'Touch Your Heart' Senaryo Okuması - Kalbim Kore'de Kaldı

Games

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Lee Dong Wook ve Yoo In Na 'nın Yeni Dizisi 'Touch Your Heart' Senaryo Okuması

Share This


Lee Dong Wook ve Yoo In Na kısa süre önce tvN'nin yeni çarşamba -perşembe dizisi “Touch Your Heart”  adlı senaryo için yeniden bir araya geldi.

İki aktör, popüler drama “Goblin” den sonra tekrar bir kez daha takım halinde olacaklar. Shin Dong Wook, Son Sung Yoon, Oh Jung Se, Şim Hyung Tak, Jang So Yeon, Park Ji Hwan ve Lee Joon Hyuk gibi oyuncularda okuma toplantısında yer aldı. 


Toplantı (video da bir kısmı mevcut ), kendilerini tanıtan aktörlerle başlıyor. 
Lee Dong Wook, “2019'da tvN'nin televizyon dünyasında iyi bir izlenim bırakması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Teşekkürler.” dedi.
Yoo In Na neşeli bir şekilde : “Birlikte mutlu bir drama yapalım.” diyor.
Shin Dong Wook sadece oyuncuları ve ekipleri selamlıyor. “Umarım anlaşırız” 
Son Sung Yoon, “Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Herkes soğuğa dikkat etsin :) ”

Yapım ekibi bu konu hakkında '' İki aktör, çizgileri üzerinde birlikte çalışarak harika bir kimya sergiliyorlar ve uyumları çok iyi. Bu sebeple dizi çekimleri hemen başlayacak gibi görünüyor. Yapımcı yönetmenimiz ve çalışanlarımız , oyuncular okumalarını yaparken onları seyrettik ve onları izlerken kendimizi gülmekten alıkoyamadık. Bu soğuk kış günlerinde izleyicilerin içini ısıtacak bir dizi çekmeye çalışacağız. Sabırla bekleyin '' diyor...

AMAAAA maalesef sabırsızlanıyoruz özellikle de ben 😇 Bu ikiliyi Goblin dizisinde o kadar çok beğenmiştim ki keşke daha çok görebilsem diyordum ve dileklerim duyulmuş olacak , tekrar birlikte çekimlere başlayacaklar :)) Sabırsızlıkla bekliyorum 💖💖💖


 

KAYNAK : Soompi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages