Heyecan Zamanı :) - Kalbim Kore'de Kaldı

Games

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Heyecan Zamanı :)

Share This
Merhabaaalarr :)
Sizinle bugün biraz heyecanımı paylaşmak istiyorumm ^^ Sürekli sayıp durduğum bir daha gideceğim Kore'ye diyip durduğum zaman sonunda yaklaştı :D Dün bu seyahate bir adım daha yaklaştık ve uçak biletlerimizi aldık :D Sonundaaaaa... 17 Temmüz günü yolcu yolunda gereek diye bir paylaşımda bulunacağım yani :)
Zorlu araştırmalar sonucu en uygun uçak biletine ulaştık :) Nasıl mı ? Aktarmalı uçuşları kontrol ederek tabiki . Misal Qatar Airways , sağolsun :) Temmuz ayı inanılmaz uygun fiyatlara sahip ve bizde bu fırsatı kaçırmadık tabiki.  Normal şartlarda tek kişiğin ancak bilet parasını karşılayacak bir meblayla biz iki kişilik uçak bileti aldık :) Tabi ki bileti almakla iş bitmiyor o ayrı bir mesele. Şimdi konaklamayı nasıl ortalama bir düzeye indirebiliriz sorusunun cevaplarını aramaktayız. Şimdiki hesaplarıma göre ortalama 1500 -2000 tl civarı bir miktar gibi görünüyor. Umarım onuda uyguna buluruz ve esas alışveriş kısmı için daha çok paramız kalır.
Bu yolculuğumuzun her anını sizlere anlatmak için tabiki bolca fotoğraf ve video çekeceğiz :) Burdan bütün yazılarıma ve deneyimlerime ulaşabilirsiniz .
Sevgiyle kalın. . .

Koreye son 187 gün :D



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages