Rooftop Prince - Kalbim Kore'de Kaldı

Games

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Rooftop Prince

Share This

Ahhhh ahhh ne diziydi bbee diyeceğiniz bir dizi bence :) Çok severek izlemiştim ve kesinlikle tavsiye ederim. Nasıl bir dizi mi? Hemen anlatıyım :)
300 yıl önce veliaht prenses ölü olarak bulunur. Prens bu ölümün ardındaki sırrı, topladığı üç yetenekli adamla araştırmaya çalışır. Ancak birden kendilerini 300 yıl sonrası yani günümüzde bulurlar. Başlarda uyum sağlamakta zorlansalar da sonradan bu durumun prensesin ölümünün ardındaki sırrı açıklamakla bağlantılı olduğunu anlarlar. Ve sonra olaylar başlar. 
Dizideki en komik sahnelerde zaten bu sıralar gerçekleşiyor. Yani hem onların günümüz yaşantısına uyum sağlama sorunları hem geçmişle günümüz arasındaki benzerliklerin tuhaflığı derken dizi komedi dizisine dönüyor :)) Tabi ki bu kadar komedi yeter aşk yok mu aşk diye siz sormadan ben hemen açıklıyım ^^ Bir aşk karmaşası da mevcut , zavallı veliaht prensciğimin kafası iyice karışıyor tabiki :/




Hahaha bu sahne kesinlikle gülmekten ölebileceğiniz bir sahneydi , çünkü ben gülmekten kendimi alamadım :)  Gariplerim geçmişten geldikleri için bir çok şeyi bilmiyorlar ya hani . Asansörü kıyafetlerini değiştirebilecekleri bir oda sanıyorlar ve olaylar olaylar yani :))



Günümüz yaşamına uyum sağlamaya çalışıyorlar ve koly yollarını da keşfediyorlar artık . Onların bu yeni dünyaya alışma çabaları , geçmişten gelen gizemi bulma arzuları ve bolca aşk  dolu filmi izlemediyseniz bugün kesin başlayın derim. Çok eğleneceksiniz ve bırakmak istemiyeceksiniz benden demesi ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages