Hangi Kore Efsanevi Karakterisin ? - Kalbim Kore'de Kaldı

Games

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Hangi Kore Efsanevi Karakterisin ?

Share This

Testi yapıp ne çıktığınızı söyleyin lütfen ... 😇😇😇😇

Ben Gwisin çıktım :D 👰💀👵

Efsanevi karakterinizin anlamını veya efsanesini okumak isterseniz de buradan ulaşabilirsiniz .
 Kore Efsanevi Yaratıklar Rehberi

11 yorum:

  1. Ben gumiho çıktım kkkkkk ^^

    YanıtlaSil
  2. Kore ejderhası Yong, ilginçmiş :)

    YanıtlaSil

  3. heey baksanaaa, blog takip etkinliği sürüyor yazıma bir baksana, yazının sonundaki notu oku, sonraa yorumlarda, kelebek etkisi, neşeli süs evim, esra bayındır arkadaşlarımızın yorumlarını oku, sonra, o arkadaşların bloglarına gidiver, etkinlik yazısını okuuu, sonra etkinliği düzenleyenlerin hepsine git üye ol, sonra o gittiğin herkese gidip "ben de etkinliğe katıldım, sizi de beklerim" de ve yorumunun sonuna blogunun linkini ekle, böylece katılcan, arkadaşın artcak, hepsi sana da gelcek, sen de blogunda bu blog takip etkinliği yazısından yaz, onlarınki gibi. sana da yeni arkadaşlar gelecek. bak etkinliğe sonradan katılan arkadaşlara da gidebilirsin, üye olursun, aynı yorumu yaparsın, onlar da gelirler. böylece bir anda bir dolu arkadaşın olur. yani istersen tabii yanii :) bak o yazım yirmialtı kasımda :)

    YanıtlaSil
  4. https://www.dertlidostum.com/2018/12/blog-takip-etkinligi-hakknda-acklama.html

    bak etkinlikle ilgili şu yazıyı da okuyuver ve yorumları da. bazı arkadaşlarımız etkinliği eksik yapıyor yani. sen de etkinlik yazısı yazdın gördüm de, etkinliği tam uygula bak o zaman blogun hemen şenlencek ki, yani önce üstte yazdığım şekilde üye ol ve yorum yap, düzenleyenlere önce, sonra da daha sonra katılanlara. bak iki günde tonla arkadaşın ve yorumun olur kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptım aslında :) Yazı paylaşımını da yaptım anasayfam da görünüyor :))
      Yorumları ve takipleri de bu etknliği gördüğüm andan beri yapıyorum. Şu an hala daha devam ediyorum çok fazla var o yüzden :)) Teşekkür ederim bilgilendirmen için

      Sil
    2. onu gördüm, oraya yorum yapmadım, buraya yaptım, oraya etkinlik için gelsinler diye yani. önce etkinliği başlatanlara üye olup yorum yap, onlar önemli önce, esra, lerzan gibi yani, sonra da daha yeniler, dert anası, blogoner, melci gibi. evet yavaş yavaş. tam yaparsan gelcek ki herkes zaten. onlar gördükçe :) yani seni gördüm dedim bari tam yapsın. bazı yeni arkadaşlar, napıyo bak, etkinlik yazısını yazıyo, e yazdım gelin diyooo :), onlar eksik yapanlar işteee. bişi olunca bak, bana, ne bileyim düzenleyenlere sorabilirsin :) hepsi de tatliştir yanii. dur ya gelir herkes gördükçe, ben de getiririm zateen :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim hemen ilgileniyorum dediklerinizle :))

      Sil
  5. ne güzel blogun kore ile ilgili. ay ben de kore diziciyim. sen de gezmişsin ne güzeel. aramızda korefan çok. dur sana korecileri de söylerim, getiririm onları da :) meraklısı çok aramızda. ben de gelcem zaten okumaya blogunu. bir ara seni blogumda da tanıtırım yanii. ben bloglara üye olmadan okuyom, bir bloga bile üye değilim ama iyi okurum herkesi. ya blogun da eskiymiş ama demek ki aktif değildin. artık aktif ol işteee aramızda ol çok sevimli iyi ki çevremiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevinirim aslında ve bunları duyduğuma da çok sevimdim :))
      Evet çok eskiden beri varım ama çok aktif kullanamadım malesef yeni yeni başladım umarım güzel şeyler yaparız bundan sonrası için.
      Tanıtım için de şimdiden teşekkür ediyorum . :)

      Sil

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages